

Daytona 200 (70th Running)

Daytona International Speedway
Daytona Beach, Florida
March 9-12, 2011

Schedule (3/11/11) - **REVISED** Subject to Change

Wednesday, March 9

10:30 a.m. – 12:00 p.m. Move-In, **Big Rig Transporters Only**

12:00 p.m. – 6:00 p.m. Move-In & Set-Up, Crew, Transporters/Service Providers

7:00 p.m. Garages Close

Thursday, March 10 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m.

Qualifying 1 50 min National Guard SuperBike (SC) 2:00 p.m. – 2:50 p.m. 3:10 p.m. – 4:00 p.m. Practice 50 min Daytona SportBike (LC) 4:10 p.m. – 5:00 p.m. Qualifying 1 50 min SuperSport (LC) 5:10 p.m. – 6:00 p.m. 50 min XR1200 (LC) Qualifying 1 **Garages Close** 8:30 p.m.

Friday, March 11 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m.

 7:20 a.m. - 7:50 a.m.
 Track Inspection

 8:00 a.m. - 8:40 a.m.
 Qualifying 2
 40 min
 SuperSport (LC)

 8:45 a.m. - 9:35 a.m.
 Qualifying 1
 50 min
 Daytona SportBike (LC)

9:40 a.m. – 10:10 a.m. Qualifying 2 30 min XR1200 (LC)

10:35 a.m. – 11:20 a.m. Qualifying 2 45 min National Guard SuperBike (SC)

11:20 a.m. - 12:20 p.m. Lunch / National Guard 2-UP Rides

12:20 p.m. – 1:00 p.m.

1:10 p.m. – 1:30 p.m.

1:35 p.m. – 1:55 p.m.

2:15 p.m.

1:15 p.m.

1:10 p.m. – 1:55 p.m.

4:30 p.m. National Guard SuperBike Race 1 15 Laps (SC) 44 Mi/71 Km

8:00 p.m. Garages Close

Saturday, March 12 / Garages and Pit Lane Gates Open at 7:00 a.m.

7:20 a.m. – 7:50 a.m. Track Inspection

8:00 a.m. – 8:20 a.m. Warm–Up 20 min National Guard SuperBike (SC)

8:50 a.m. – 9:10 a.m. Warm–Up 20 min SuperSport (LC) 9:15 a.m. – 9:35 a.m. Warm–Up 20 min Daytona SportBike (LC)

10:00 a.m. SuperSport Race 2 10 Laps (LC) 35 Mi/56 Km

11:15 p.m. National Guard SuperBike Race 2 15 Laps (SC) 44 Mi/71 Km

12:15 p.m. Opening Ceremonies / Pole Award – DAYTONA 200

12:55 p.m. Sighting Lap for Daytona 200

1:15 p.m. DAYTONA 200 57 Laps (LC) 200 Mi/322 Km

3:30 p.m. – 4:00 p.m. National Guard 2-UP Rides 7:00 p.m. Garages must be cleared

Registration Schedule

Wednesday, March 9 9:00 a.m. - 5:00 p.m.

<u>Thursday, March 10</u> 7:00 a.m. – 5:00 p.m.

8:30 a.m. SuperSport and XR1200 Post Entry Closed

> <u>Friday, March 11</u> 7:00 a.m. – 4:00 p.m.

<u>Saturday, March 12</u> 8:00 a.m. – 12:00 p.m.

Technical Inspection Schedule

Wednesday, March 9 3:00 p.m. – 6:00 p.m.

<u>Thursday, March 10</u> 8:00 a.m. – 5:00 p.m.

Friday, March 11 7:30 a.m. – 1:00 p.m.

Saturday, March 12 8:00 a.m. – 1:00 p.m.

Mandatory Riders Meetings

<u>Thursday, March 10</u> 9:00 a.m. – Riders, Entrants & Crew Chiefs

Location: Media Center

(SC) Short Course 2.9 Mi / 4.67 Km (LC) Long Course 3.51 Mi / 5.65 Km











